Before/During/After Foto’s

Ergens waar ik heel blij mee ben is dat ik tijdens mijn afval proces tussendoor foto’s heb gemaakt en laten maken door mijn vriend. Een iPhone 3 meter verder op kan je namelijk niet zelf bedienen, dus dan is een vriendje handig op z’n moment. Maar goed, die foto’s zijn dus erg handig om voor mijzelf te kunnen zien hoever ik al ben gekomen.

Before_zpsda8f6ba6

De ergste foto die ik heb is denk ik toch wel deze, toen ik deze foto voor het eerst zag schrok ik mij eigen echt helemaal kapot en had geen idee dat ik er zo ‘groot’ uitzag. Deze foto is vorig jaar augustus genomen in de tuin van de buren, een paar dagen later stond ik dus in de sportschool.

AfvalVooruitgang

En toen begon de strijd dus en beetje bij beetje en per 10/12 kilo probeer ik een foto te maken van mijn voortgang. Op het moment zit ik een beetje te klungelen rond één gewicht dus voorlopig wordt er nog geen nieuwe foto bij gemaakt.

Verschil

Een tussendoor verschil foto van december 2012 en februari 2013.

Vest

Ongeveer een maand of twee/drie geleden dacht ik  ‘Yes nu kan ik eindelijk dat vest aan!’ Bleek dat het vest te groot was, en dat er een gat in één van de zakjes zat. Waarschijnlijk gescheurd toen ik hem aanhad terwijl ik nog wat groter was.

Broeken

En een stapel broeken horen daar natuurlijk ook bij. Eigenlijk moet ik een nieuwe foto maken omdat ik al maat 42 aankan, maar maat 44 draag ik ook nog graag. Het verschilt ook per broek welke maat je hebt. Deze broeken kwamen allemaal uit de plus lijn van H&M en waren bijna allemaal hetzelfde model, nu is het dus zoeken welke maat ik wel aan kan en niet want ik ben officieel uit de plus lijn!

voortganggezicht

En als laatste voor nu, een gezichts foto, en daar de voortgang van!

8 thoughts on “Before/During/After Foto’s

  1. Pingback: Nieuwe pagina op de site! ~ | Angelica's afval verhaal

  2. Super goed hoor van je om zo in eens af te vallen ik heb zelf overgewicht en ik wil ook 50 a 60 kilo afvallen! ik ben benieuwd wat voor dieet jij hebt gevolgd of wat je at op een dag je hebt mij zeker gemotiveerd om ook af te vallen.

    Hoe vaak ging of ga je naar de sport school?

    • Hoi Daphne, Dankjewel :)! Ik geloof persoonlijk niet in diëten, de sportschool heeft gewoon mijn levensstijl veranderd qua eten en sporten. Zij hebben mij iedere week een lijst meegegeven met wat ik moest eten. Ongv 1500 calorieën op een dag. Als je wilt afvallen dan zou ik je laten adviseren door een diëtist of de sportschool. Zelfs zo maar een ‘dieet’ of iets dergelijks volgen kan best schadelijk zijn.

      Voor het programma moet je 3x per week sporten, iedere keer een uur. Ik ga zelf 5 x in de week.

      Dit is trouwens mijn oude blog! Ik heb nu een eigen domein: http://www.feelthefuture.nl . Bedankt voor het bekijken van mijn blog en het reageren :D!

  3. Jeetje! Wat knap van je! Je hebt echt heel erg veel verloren, hoop dat je je beter voelt in je nieuwe lichaam! Echte inspiratie ben je! Succes nog verder!

Leave a comment